Egemen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Önden hasar alan araç sürekli bir yerlerden sorun çıkarıyor derdi tasası bitmiyor. Ne gidişinde hayır kalıyor ne duruşunda şasede 1 milim yamukluk yada dönüklük olsa araç hızlanınca ya titriyor bir yerlerden bir şeyleri koparıyor yada sızdırıyor yine sorun çıkarıyor yada hızlandığında nereye gideceği belli olmuyor.

Söylediğim gibi audi a3 vardı aracın sadece ön tampon, kaput ve sağ çamurluğu değiştirdiler ağır hasar kaydı verdiler fakat aracım randıman tutmadı 120 yi geçince savuruyordu yada virajlarda yan yan gidiyordu sağ ayrı sol ayrı tarafa gidiyordu şasede yamukluk çıktı gözle görülür değildi fakat hızlanınca Allah Allah diyordu araç.

Sonuç 90 k lık araç 60 k fiyata gitti + şase tamiriydi osuydu busuydu 4 5 k da ben harcadım.

Arkadaşın aracının fiyatını bilmiyorum fakat ağır hasarlı olarak satılan aynı model araçlara baksın ne demek istediğimi anlayacak.
hocam audi konusunda kabahat sizde niye derseniz aracınız kaza sonucu kaskodan tamir edildiyse teslim alırken detaylıca binecektiniz mesela 120 den sonra araç saçmalıyorsa ve şaseden sorunu varsa devam ediyorsa direk servisin kapısına bırakıp aracımı yapamamışsınız diyecektiniz onlar uğraşacaklardı teknoloji çok gelişti makineye takıp düzeltmek zorundalar şaseni sonuçta araç sürüş dinamiklerini karşılamıyor.ve hayati risk söz konusu belki rot başını değiştirmediler rot başında bile boşluk olsa sürüşü etkiler aracın saçmalamasına neden olur.

yapmadılar mı hemen hukuk mücadelesine girecektiniz. tabi ki ağır hasar ayrıdır hasar ayrıdır öncen kaza yapıp şase direklerini yamultup tekere kadar giren birde airbag açan araç ile bu kazadaki araç inan bir değil