hepinize teşekkür ederim gidişatı buradan detaylı olarak yazacağım belki benim gibi aynı durumda olan arkadaşlarda olabilir eksper aradı dışarıya yaptırmak için fiyat ileteceğini söylemişti ve o fiyatta geldi yetkili servis 15.800 tl gibi bir rakam çıkarmıştı dışarısı ise 11.500 falan çıkardı aralarında açıkçası yarı yarıya gibi bir fark da yok ben yetkili serviste yaptırılması gerektiğini söyledim dahada açıkçası tam hasar tespiti yapılmamış sanırım komple indirildiğinde parçalar vs ona göre tekrardan dönüş yapılacak onlar sunarsa perte ayıralım diye kaskodaki değeri vericekler ben dersem eğerki aracımın hasar kaydı çok yüksek satmaya kalktığımda çok düşük fiyata gidicek perte ayrılmasını istiyorum dediğim de isede onların vereceği fiyat düşük olacakmış onuda kabul etmek zorunda kalıyormuşum itiraz edemiyormuşum açıkçası araçtanda acaip soğudum yapılsa bile satacağım kişiyi nasıl ikna edeceğim ben bile şüpheyle yaklaşırım resimlerini göstersem bile o sebeple gidişata göre perte çıkmasını veya onlardan gelecek teklifle ilerleyeceğim