@microscript in yorumlarına katıldığım kısmı da var muhalif olduğum kısmı da
öncelikle... diğer arkadaşların yazdığı gibi temel html ve css bilmen çok önemli
yabancı dil dediğimiz ing ise artık bu tür teknik işlerde yabancı dil değil maalesef. bunu üzürerek belirtiyorum. bu tür IT içerikli konuların anlaşma dili ingilizce. buna html den de önce ağırlıklı vermen ilerlemende çok faideli
youtube de oldukça fazla yerli içerik paylaşımı mevcud
ibrahim çevruk olsun, tayfun erbilen olsun... sıfır dan anlatım denebilecek seviyeden başlıyorlar
php ye giriş derslerini youtube daki yaklaşık 10 kadar eğitim videolarından ardışık izle. yazılı içerikleri de oku
kişilerin anltım ve ve senin ilgine göre o kişiler içinden uygun olanı bul ve devam et
hatta HocaHanım nick li bir bayan arkadaşımızın form anlatımı da çok hoş
örnekleri video içinde beraber yapıyorlar. kasdi hata yapıp sonuçların değerlendirmesini yapıyor paylaşımcı arkadaşlarımız
ama tekrar etmekde faide var.
temel ingilizce bilgin olması.. html ve css de ne nedir ayırd edebilecek kadar bilgi ile php ye başlaman en uygunu
bu arada....
lütfen yaptığın ve yapacakalrın konusunda, zaman içinde kendini geliştirdikçe; senin gibi bu işe gönül verecek arkadaşlara faydası olması için ilerleme şeklini, aşamaları örnekler ile yazarak palaş....
herkesin güzel ve sonuç alınmış örneklere ihtiyacı var