TomySawyer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
böyle konularda nedense aklıma çiftlik bank geliyor
hocam çiftlik bank olayı kişilerden para aldı o şekilde dolandır dı. Şahsen para vererek girilen hiç bir işe bulaşmıyorum net üzerin de. Bu sistem de para verilmeden yapılıyor dolandırılma ihtimali yok tek şey şu olur olur ise oda saçma ama şöyle sen reklamalrı izlersin uygulama yapımcıları kazancı alır ama sana para vermez tek zararın 1 ay boyunca reklam izlemek vs olur maddi değil ama zaman kaybı olur ama kazanırken adamlar neden böyle bir aptallık yapsınlar oda tartışılır.

kertenkele01 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Birisi benide eklemiş bunun whatsapp grubuna. Kazanç tablosu çok yüksek kazançlar çok daha düşük olacaktır. Para vermeden giriş olacakmış bakalım nasıl olacak.
aynen benim de dikaktimi çekti whatsapp gurupları kuruluyor vs foruma baktım kimse açmamış böyle bir konu bari ben açayım dedim tek başına dalsan bile en kötü sistemde söylenen 108 tl kazanç daha önceden böyle bir uygulama vardı video izliyordun aylık bilmem nekadar para ödeniyor du pp den buda onun mantığın da olan birşey sonuçta para vermiyorsun sadece reklam izliyorsun