Merhabalar, evde otururken birden mahallenin muhtarı geldi ve karakoldan çağırdıklarını söyledi. Polis memuru ile görüştüm telefonda, ne için geleceğim dedim. İfade vereceksiniz dedi.
Kendisi dışarıdaymış fazla bilgi veremedi. Bende tamam dedim geleyim dedim. Polis Memuruna da söyledim de benim hayatım boyunca ne karakolda, ne emniyette ne adliye de işim oldu.
Dedim önemli bir şey var mı? Aileme de ona göre haber vereyim dedim, önemli olsaydı ekip alırdı dedi.
Şu an kafamda deli sorular var.
- Sosyal medya da siyaset yapmam (sadece Mustafa Kemal Atatürk fotoğrafları paylaşırım)
- Sosyal medya, sms, forum vb. hiçbir yerde de küfür etmem.
- Hiçbir web sitem veya alan adım bu zamana kadar yasadışı bir içerik üretmedi.
Sizce bunun sebebi ne olabilir? Ya da şöyle sorayım, benim için sıkıntı olacak bir durum var mı?
Ne olduğu hakkında bir fikrim yok ama ciddi bir suç olsaydı gelip alırlardı çağırmazlardı.
Muhtemelen hakkında bir şikayet vardır.
Aynısı benim başıma da gelmişti bir kaç sene önce.
Besin Takviye ürünleri satan en büyük firmalardan biri savcılığıa suç duyurusunda bulunmuş benim ürünlerimi satıyor diye.
Oysa ürün satmamıştım sadece kendi yaptığım botla ürün çeken bir fiyat karşılaştırma sitem vardı.
Ürünlerinin arama sonuçlarında benim sitem olduğunu görünce gidip şikayet etmişler.
Ürün satmıyorum, siteyi kapattım, fiyat karşılaştırma sitesi açmıştım protestoya müteakip ürünleri kaldırdım dedim.
Aldığın sattığın bir şey ile ilgili, yaptığın yapmadığın bir iş ile ilgili bir şekilde bir şikayette bulunulmuş olabilir.
Takipsizlik verildi...