BaranRoot adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kimse yanlış anlamasın sınıf ayrımı yapmıyorum bunu en baştan belirteyim. Maddi durumum kötü olduğu için ben de toplu taşıma ya da el mahkum en ucuz ulaşım yollarını kullanan kişilerden birisiyim başıma böyle olaylar geldikçe daha da hırslanıp çalışıyorum. Önerim bidahaki yolcuğunuzuda var ise tekli koltuk tercih etmeniz. Ek olarak maalesef firmaların araç seçimi ya da böyle ihtimalleri düşünmemesi gerçekten üzücü. Kavga etmeniz çözüm değil hocam. Boşta yer var ise değişmek için muavine rica edebilirsiniz bence.
Sana yemin ediyorum konuya benzer şeyleri yazıyordum, yanlış anlarsınız diye yazmadım bende. 19 yaşındayım ve belki 10 sene olmuştur her sene 3-4 bazen 5 kere otobüs yolculuğu yapıyorum. Küçükken o kadar göze batmıyor eğlenceli oluyor, ama büyüdükçe farkediyorsun gerçekten dayanılmaz. Milletin dırdırı, malum kokular(bu kokuyu alırken yazmakta ayrı sinir bozucu), onca yol gereksiz molalar artık hiç zevk vermiyor. Geçen sene üniverite sinavinda sayisalda 232bininci oldum bu sene malesef 254bine düşürdüm, dediğiniz gibi geniş çaplı düşününce daha yolun başındayım ve bayatın ilerki zamanlarının güzel geçmesi için belkide 4-5 sene sabretmeliyim, bu sene tekrardan sınava girmeyi dusunuyorum ve umarım güzel bölüme yerleşip. Hayata birkaç adım önde başlayıp, mutlu huzurlu bir ömür geçirmenin yolunda sağlam ilerlemem lazım. Allah güzel olan hepinize gönlünden geçen hayatı nasip etsin inşallah.

CODERMO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
geçmiş olsun şimdiden hocam boş koltuk varsa geç bence yada muavine söyle başkasıyla yer değiştirsin seni daraldım falan de
Hocam konuyu açtıktan sonra uyuya kalmışım uyandığımda dogru duzgun oturuyorduz zaten adam kayseride de indi şimdi. Bende tek kaldım rahat rahat oturuyorum bakalim