Merhaba değerli forum üyeleri,
Bir hikaye de benden olsun istedim, sonunun mutlu bitebilmesi için elimden geleni yapacağım. Değerli
@Akbas; Fatih Abiden proje satın aldım. İşlemleri tamamladık sayılır. Bugün yarın tamamen teslimat işlemleri bitecektir diye düşünüyorum. Cumadan cumaya olacak şekilde haftalık kısa bir rapor/özet şeklinde konu güncelleyeceğim. Aksatmadan bunu yapmaya çalışacağım. Site adı, sektör vs konuların da proje gizliliğinden ötürü isim verememekteyim. Şimdiden bunun için lütfen kimse kızmasın, yada ya bu ne havalar vs. demeyin lütfen.
Konu güncellemelerinde elimden geldiği kadarı ile, kısa ve öz şekilde açıklamalar yapmaya çalışacağım.
Sizlerinde desteği ve güzel yorumları eminim ki dahada iyi bir enerji katacaktır.
Umarım sonu güzel bir hikaye olur diyerekten, sözü çok fazla uzatmadan konuyu açıyorum. İ
lk güncellemeyi 24.08.18 tarihinde yapacağım. Sizlere de tüm hayatınızda sağlık ve mutluluk diyorum.
Görüşmek üzere...
- - -
24.08.18 İlk güncelleme...
Merhaba arkadaşlar, siteye 6 adet makale eklendi. Bol görsel destekli olacak şekilde.
Günlük hit 2-5 arasında git geller de henüz.
Makale eklemeye düzenli bir şekilde devam edeceğim. 31.08.18'de ikinci güncellemeyi yapacağım.
10.09.18 ikinci güncelleme...
Tekrardan merhaba, bir kaç sağlık sorunu ve yoğun iş temposundan dolayı güncelleme yapamamıştım.
Günlük hit aynı düzeyde devam ediyor.
Makale ekleme işlemleri devam edildi, bu gün 6 adet makale daha zamanlandı. Bakalım günler ne gösterecek. Bir sonraki güncelleme de görüşmek üzere...