Merhaba Ben Murat,

1-2 yıl önce Adsense maceram olmuştu, bir kadın sitesiydi 20 günlük'dü ilk adsensemi aldım yürütmeye çalıştım harcadığım meblayı karşılamayan bir fiyata satışını yaptım. Şuan hazır adsensem yok, bu projede sizlerinde yanımda olmasını istediğim için buraya konu açtım. Yorgun düştüğümde motivasyonumu toplamak için bu konuya bakmam yeterli olacak.
Proje içeriği TR, Site için; Domain+hosting+tema+gerekli pluginler toplam olarak 250 TL harcamam oldu. Siteye sıfır bir şekilde başladım.

Elimde 150 civarı makale başlığı var. Makaleleri kendim yazacağım, günde 5'er makale girersem süper olur 1 ay içinde hepsini bitiririm. 3-4 sağlam rakip var ama SEO konusunda yetersizler. Site içi ve makalelerde SEO'ya dikkat ediyorum. Bir süre hiç masraf yapmadan ilerleyeceğim.

Hedefler;
  • Günde 1 TL
  • Günde 3 TL
  • Günde 10 TL
  • Günde 20 TL
  • Günde +50 TL Kazanç (Bu aşamada tek gelir Adsene olmayacak)

13 Ağustos 2018 Pazartesi
Ben sitedeki konuyu açmakta biraz geciktim 5-10 gündür aktif. Yayımlanmış 8 Makale var. Bugün 1-2 Adet daha girmeyi hedefliyorum. Siteye hız testi yaptım gayet güzel ve akıcı ama girdiğim resimlerde optimizasyon sorunu var onları bir ara halledicem toplu olarak düzenleyebildiğim bir program vardı.

14 Ağustos 2018 Salı
Bugün bir güncelleme daha yayınlamak istedim bir adet 1400 Kelime civarı bir adette 300 kelime bir makale yükledim 3 daha yüklemeyi düşünüyorum. 3 Eylül tarihine kadar tekrar güncelleme yapmayacağım malum araya kurban bayramı vs. girecek. Makalelerin sayısını arttırarak girmeye devam edeceğim, hedefim elimdeki başlıkları en kısa sürede bitirmek günde 4-5 makale en az. 3 Eylül Pazartesi tarihi güncelleme yayınladığımda sitede +100 Makale olmasını hedefliyorum.