Evet değerli forumdaşlar
konu başlığında da anlattığım gibi 0 dan gunluk 100 tl kazanca ulaşma amacıyla tek site üzerinden çalışmaya başladım gün gün durumu buraya ekleyeceğim
elimdeki imkanlar : eksisozluk hesabı satın aldım
kızlarsoruyora uye oldum
site bir meselk grubuna özel ve o mesleğin ayrıntılarını iyi biliyorum.
şimdi tarihler ve işlemler :
06 Ağustos Domain i aldım (0 domain)
7 ağustos siteyi kurdum wordpress çeşitli eklentiler kurdum
7 ağustos web search konsol , analitics ve metrica kayıtları tamamlandı
---
8 ağustos siteye özgün ve 500 kelimelik 4 tane makale yazdım
---
10 AĞustos siteye benden başka kimse girmiyor
sitenin anahtar kelimelerde sırası 140. sırada
---
11 Ağustos sitenin yorum kısmı ayarlarını yapmam gerekti onunla uğraştım
---
12 ağustos ekşisozlukten viral başlık açtım saat 11 den gece 24 e kadar toplam kullanıcı sayısı 3000
---
13 ağustos eksiden siteye gelişler devam ediyor
sitenin 13 ağustaosta anaktar kelimede 83 gorunuyor
----
13 Ağustos Site için Logo tasarladım bence baya güzel oldu
13 ağustos bir makale daha yazdım 540 kelime
13 Ağustos ikinci makaleyi yazdım 506 kelime
13 Ağustos sitenin Alexa değeri Dunyada 3 mlyon kusur Türkiyede 35 K,
Haydi Allahın izniyle olacak
-----
14 Ağustos 40 a yakın makale başlığı hazrıladım hedefim gunde 2 makale girişi yapmak. 20. make sonrası seo çalışması yapmayı planlıyorum tavsiyelere açığım seo olarak 2 backlink, tanıtım yazısı almak brinci aşama için yeterli olur diye düşünüyorum.
14 ağustos 1 makale yazdım 757 kelime resimleri internetten alıyorum ve üzerinde photoshop ile değişiklik yapıryoum umarım faydası olur.
site ye hala gelen giden yok sayılır arama motorunda indexlenmesine rağmen google arama ile gelen görünmüyor. fakat yazılara devam ediyorum
14 ğustos sitede sosyal paylaşım butonları yok adam gibi plug in blumaadım olmazsa kendim yazacağım
------------
15 Ağustos Yeni makale yazdım 632 Kelime
hedef anahtar kelimede 53 ikinci anahtar kelimede 32. sıradayım
Alexa 31K
---
3 Gunluk sağlık problemim sebebiyle işlemyapamadım
siteyi kontrol ediyorum ama gunluk 4 -5 ziyatretçi var
alexa ise 25 k ya düşmüş alexa açısından iyi ama ziyarteçiyi artırmanın bir yolunu bulmam lazım
Ne yazıkki sağlık problemlerim nedeniyle ilgilenemedim site ile uzun sure son 2 haftadır ilgileniyorum
son durumu şöyle bir özet geçebilirim
2 aya yakın ilgilenmeyince sitenin alexa sıralaması 90 binlere geriledi. bende her oşulda kaldığım yerden devam etme kararı aldım ve 2 hafta içinde
7 yazı ekledim tamamı özgün ve %100 seo uyumlu, hemside hedeflediğim anahtar kelimeye yoğunlaşacak cinsten
sonu: 2 hafta da 70 binlere geri getirdim,
gunluk ziyaretçi sayısı 20-30 arası değişiyor siteye hala adsense başvurusu yapmadım
bugun kontorl ettim bir anahtar kelimede
yandex ilk sayfada
google de 2 sayfada yer alıyorum.
günlük olarak yazı girmeye çalışacağım ve gelecek ay back link ve tanıtım yasızı çalışmaysı yapmayı planlıyorum
günlük hitim 100 olunca adsense başvurusu yapacağım
----
09 KAsım 2018
Bugun siteye bir adaet guncel haberlerden bir haber grdim , dun gecxe facebook hesabı oluşturdum bu hesaptaki prfil resimlerini photoshop ilegüzelce yaptım, tüm arkadaşlarımı davet ettim
08 kasım toplam ziyaretçi sayısı 63
Alexa 73 Bin kusurde
bugun yazdığım yazıyı eksi sözlük ve facebooktan yayınladım şu an için
Sitenin meta Taglarıını düzenledim anahtar kelimelerimi ekledim hayılısı ile beklemeye devam
-------
10 Kasım son durum;
öncelikle bana calisma azmi veren Ulu önder Mustafa Kemal i aranizdan ayrilisinin 80.yilinda şükranla anıyorum.
"Mustafa Kemal gibi düşünerek sitenin para kazanma onundeki engelleri kaldiriyir ve zafere emin adımlarla ilerlediğimi düşünüyorum.
gelelim siteye.
site nin meta taglarini duzenledim vs anahtar kelimelerini düzenledim. 9 Kasım'da site organik ziyaretçi sayisi 140 a ulasti.
logaritmik bir artis gözlemliyorum.
adsense icin basvuru yaptim problemsiz alabilecegimi düşünüyorum.
hesabima gore günlük 100 tl kazanmam için organik 6000 kullaniciya ulasmam gerek.
Durmamak uzere yola çıkanlar asla yorulmazlar. ( Mustafa Kemal Atatürk)
durmayacagiz...
----
12 kAsım 2018 Son Durum
Sitenin genel durumu iyi günlük kullanıcı sayısı 180 i aştı
hedef anahtar kelimede ilk sayfada ve ilk 5 te
yeni bir anahtar kelime daha belirledim bunun için çalışmaya devam edeceğim
sitede su anda tamamını kendim yazdığım 18 makale var
analitics raporu ise şu şekilde
----
13 KAsım 2018
Sitenin günlük hit 200 u geçti çok şükür,
sosyal imleme çalışmalarına başladım
adsense kabul edilmedi( sebebi boş kategoriler diye düşünüyorum)
siteye ilk youm geldi,
yorum sonrası onay ve cevap verince otomatik mail gondermesi için ayarları yaptım, ayrıca yorumu sosyal medyada paylaş butonu ekledim.
12 kasım hit 235
2 .hedef anahtar kelime dende hit gelmeye başladı
çalışmaya devam ediyoruz
-----
13 KAsım Güncellemesi
Arkadaşlar site şimdilik logaritmik olarak ziyaretçisi artıyor. hedef anahtar kelimem ilk sayfada olduğu soylemiştim.
neyse bugun 900 kelimelik yeni makale ekledim, ayrıca 250 kelimelik bir makale de sabah ekledim.
sitenin 13 kasım hit durumu
adsense başvurusu yapmaktan vazgeçip var olan adsense den ekleme yaptım sadece denemelik şimilik reklam yerleşimi yaptırmayı düşünmüyorum
Hit günlük 1000 kişi olunca tema almayı düşünüyorum
ayrıca da ücretli resim optimizasyon plug ini alacağım ve back link çalışmaları yapacağım