torino7 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bilgisayarcılara 200 TL den fazla vermeyin. FHD 15.6 için.

En iyi yol sahibinden sitesindeki kullanıcılardan alın 100 tl bile bulabilirsiniz hem piksel sorunu yoksa ikinci el = orjinal
yazıyı okudum işte iş bilmeyip biliyormuş gibi görünen kişilere iş yapmak çok zor. Bizde teknik servisiz bu gibi müşterilere iş yapmıyoruz.DOlar kurundan haberi yok ekran nedir ne değildir alakası yok ama atıp tutar.Genelde iş yapmıyoruz yetkili servise yölendiriyoruz.Zaten 1 hafta 10 güne koşarak bize gelip peşin para bırakıyorlar.Bu şekilde mum gibi oluyorlar.

MuStaFaa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
orjinal midir değilmidir bilinmez. Bir kere telefon ekranını telefoncuda değiştirdim o telefon direkt çöp olmuştu. Laptopu çöp etmeyelim
laptop ekranlarında bilinen başka yanlış orjinalmi yan sanayimi, bu tamamiyle yetkili servisin kazık atması için ortaya çıkarttığı saçmalık.Laptop ekranı üretmek çok yüksek teknoloji gerektirir zaten bunu yapan parmakla gösterilecek firma var. Yani bunu yan sanayi bir firma fabrikanın üretmesi mümkün değil.Sadece 2. denilen ürünler vardır onlarda şu şekilde oluyor, 1. kalite olmayan, üretim esnasında hata olup tekrar tamir edilip satılan ekran, veya sorunlu yeterli görülmeyen ekranlardır.Fakat bunu size yetkili servisde satabilir bunu sizin anlamanız mümkün değil, ayrıca üzerindeki etikete aldanmayın sadece bir etiket.Onu matbaadan basıp bende ne isterseniz yazdırabilirim.

ayrı olarak, konu hakkındaki yorumum şudur ekran 350tl civarındadır ama fiyatlar değişecektir bir kaç güne