Hocam, rahip olayı tam bir bahane bence emin olun yargılasak bu kezde türk yargısının bağımsızlığı bahane edilerek bu müdahale yapılırdı. s-400ler, çinle yakınlaşma, defalarca abdnin iran ambargosunu delmemiz, suriye savaşındaki pyd konusunda yaşanan askeri gerilimler.
Bu tabi şunu asla es geçmemize engel değil. bu ülke neden başka bir ülkenin ekonomik olarak at oynatacagı kadar güçsüz, üretim niye yok, iç kaynaklarını iyi niye yönetememiş ve bundan sonra yapılması gerekenler net değil. en büyük problem burda.
son paragrafa gelirsem piyasalarda büyük para babaları eminim memnundur neden derseniz adamlar bu ülkeye en buyuk kazık atanlar, inşaatı diktiler aldıkları parayı ne bir üretime ne bir katma değer sağlayacak işe yatırdılar 2 şey yaptılar aldılar doları veya yine betona gömdüler dediğiniz gibi burda tek zararlı malesef bizler olacağız. ve boyle kriz dönemleri parası olan için büyük fırsattır. o sabancıların dedisinin zamanında yaptıklarına bir bakın,
Haklısınız hocam. Ben zaten bu durumun bu şekilde olacağını görenlerdenim ancak asgari ücret alıp halinden memnun vatandaşa ne derseniz boş.
Bugün üretime geçsek dünya üzerinde bir türk malı damgası oluşturmamız yıllar alacak. En azından kendi kendimize yetsek o bile bir başlangıçtır diye düşünüyorum ve inşallah geçeriz diye umuyorum. Fark ettiyseniz pek hevesim yok bu tarz bu konulara artık çünkü herkesin bir doğrusu var ve fanatik takım tutar gibi onun peşinden gidiyorlar, ne bir başka fikre nede başka bir görüşe saygısı kalmamış insanların. Hal böyle olunca sorunu çözmeyi bırakın sorunu anlama noktasına bile daha gelemedi bir çok kişi. Pek umudum yok yani