fikirdanis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
herşey para mı tabi ki değil hocam.
bu arada ücret arttırmak falan çözüm degil haberin olsun.

start up macerası falan yaşamayı denedin mi yani fikri projeye döküp sunumlar hazırlamak pazarlamak tuttuğunu yada tutmadığını görmek?

tavsiye ederim bazen çok iyi biliyorum diye düşündüğün şey aslında hiç bilmediğin şey olabiliyor artı grup çalışması ile 2 3 kişilik ekip ile keyifli işler çıkarabilirsin
startup yaptım tabikide. Dediğinize katılmıyorum. Ben çok iyi biliyorsam onu biliyorumdur Bilmesem o iş üzerinden ekmek kazanmam. Tavsiyeniz için teşekkür ederim.

FHisamioglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
her türlü yazma yeteneğim var ve yazılar yazmayı çok sevsem de makalede ara ara bu dediğiniz gibi motivasyon düşmesi yaşıyorum. fiyatı artırınca keyfim az biraz daha yerine geliyor. ayrıca günü bölmek, sıkça ara vermek, yapmadığınız şeyler yapmaya başlamak (benimki kitap okumaktı mesela), yiyecek şeylerle kendinizi sürekli ödüllendirmek, meşrubatsız gün geçirmemek ve kilo aldığınızı düşünmeye başlayınca günü birden kesip spor yapıp stres atmak size güzel bir gün ve iyi bir motivasyon sağlayabilir. ya da tüm bunları bırakıp kütüphane ya da kafe gibi toplu yerlerde çalışmayı deneyin, mecbur çalışıyorsunuz.
hocam bu dediğiniz çok manlıktlı. Ama önceden pc geçtiğimde ara vermezdim hep pc başındaydım. Sizin bu dediklerinizi yapınca tekrardan eskisi gibi olacağımı düşünüyorum. Çok teşekkür ederim.