Tüm belgelerden oluşan bir video çekmiştim. Davanın gidişatını da etkileyebileceği için eğer yöneticiler isterse onlara gönderebilirim. Çünkü belgelerde kişisel bilgiler de bulunmaktadır.
Bu sayfa çalıntıdır ve bunu bilmenize rağmen hala suça ortak olmak da ayrı bir suçtur. Bu ilan linkini de savcılığa vereceğim ek dilekçeye ekleyeceğim.
Ek olarak şöyle söyleyim arkadaşlar sayfayı çaldırmışmı yoksa eskiden bi ortakları varmış anlaşamamışlar da almışmı bunların elinden yoksa satmışlarda herhangi birşeymi olmuş bilmiyorum. Fakat şu bir gerçekn bu arkadaşlar kendi rızaları ile sayfayı vermişler birine sayfa bir çok kez el değiştirmiş sanırım ve kendileri bunu bana yıkmaya çalışıyorlar en fazla avuçlarını yalarlar ben bu sayfayı alırken alın teri döküp kazandığım parayla aldım ve bu arkadaşlarda en fazla tekrar diyorum avuçlarını yalasınlar. Böyle yüzsüzler hem konumu baltalamaya çalışmaları hemde bu yol ile biryere varmaya çalışıyorlar. Oysaki ben kendilerini sayfa satın almaları için görüşmeye bile çağırdım kendileri yok işim var yok çok acil işlerim var diyerek red ettiler. KISACA BU İKİ ŞAHIS BUYRUN AVCUNUZU YALAYIN BU KARAKTERSİZLİKLE SİZE İYİ BİLE YAPMIŞLAR.