Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam Işin açıkcası 18 E Girince Ehliyet Icin para Biriktiriyodum Ve Parami iddia illetine Bulaştirdim Ve ehliyet Parami Cikartim Derken Para Bulamadım Siyah Adamlara Bulaştım Iddia Yuzunden Ve simdide siyah adamlara Borcumu odemek Icin en azindan bankaya borclanim Odenir diye Umuyorum 2000 Tl Borcum var totalda 1000 De Olsa üstünu Bir sekilde Tamamlamaya Calisirim cok saolun

Çok Saolun Hocam Vakit Ayirip Yazdiginiz Icin

2000 TL gibi bir ücret için en az 12 ay vadeye girseniz 200 TL civarı ödemeniz olacak. Böyle düşük bir miktar için 1 yıl taksit ödemek pek mantıklı gelmiyor açıkçası. Taksit sayısı azaldıkça da aylık ödemeler artacak. Belki daha zorlayacaktır sizi fakat bir kaç iş yaparak, elden borç vs bularak ödemeniz daha doğru olur diye düşünüyorum.

Kredi çektinten sonra tekrar bir kredi ihtiyacı duyduğunuz zaman bunlar size engel olacak hep. Bunları çok iyi değerlendirmeniz lazım. Şuanda faiz oranları çok yüksek. Ziraatin bile verdiği en düşük oran 1,84 ki buda size verilecek miktar değil. 2 üzeri vereceklerdir. Kredi puanınıza göre artıyor bu miktar.