Selam arkadaşlar
Modoko'da bir marka, aşağıda özelliklerini yazacağım işi benden talep etti, fakat işlerimdeki yoğunluktan dolayı ilgilenecemeyeceğim. Sizlerin değerlendirmesine sunuyorum. Uygun olanlar aşağıdaki iletişim bilgilerinden yetkili kişi ile irtibata geçerek randevu alabilir.
Not: ticaretinizi, anlaşmanızı bizzat gidip kendiiniz gerçekleştirin. Herhangi bir olumsuzluk durumunda mesuliyet kabul etmem. Çünkü konu benlik değil, ihtiyacım olmadığı ve burada ihtiyacı olanların karşılanması için başlık açıyorum.
- Web sitesi tasarımı, içerik veya kodlaması. ister hazır sistemlerden, ister özel yazacağınız scriplerden oluşan bir mobilya sitesi olacak. Yönetim paneli, mobil responsive olmazsa olmaz. Nasıl bir tasarım olacağı konusunda fikir edinmeniz için, modoko.com.tr de herhangi bir siteye girip inceleyebilirsiniz. Tabi tam detaylar müşterinin kendisinde.
- Adwords ve Facebook Ads; tasarımı bittikten sonra müşteri yakalanabilmesi için bu mecralarda reklam hazırlanıp, yayına alınması ve bakımının yapılması gerekmektedir.
- Seo çalışmaları; reklam verildikten sonra organik sonuçların iyileştirilmesi için seo işlemlerinin yapılması ve uygulanması
- Sosyal medya; sosyal sayfalarının oluşturulması, takipçi arttırılması ve belirli aralıklarla post çıkılması gerekmektedir.
- İngilizce ve Arapça biliyor olması tercih sebebidir.
Çalışma Şekli- Tüm bu maddelerin uygulanması için eğer işsiz iseniz, tam zamanlı mağazada bir personel olarak işe alınıp, SGK lı bir şekilde bu çalışmaları gerçekleştirebilirsiniz.
- Eğer hali hazırda bir işiniz var ve Freelance olarak gerçekleştirekseniz
- bir ajansınız varsa porföyünüze ekleyip çalışabilirsiniz.
Referans
İş alımınızda göstereceğiniz referanslar önem arz etmektedir. Görüşmeye giderken, örnek tasarladığınız web sitelerini, seo çalışmalarını, reklam çalışmalarınızı sunmanız gerekmektedir.
İletişim Bilgileri
Viens Mobilya
Mustafa Güleç
+90 506 100 57 31
hocam direk bizmi arayalım sizmi yönlendirirsiniz
malum, kişi sizi bulmuş direk aramak uygun düşmez