Bundan 6 ay önceye kadar bir platform kurmuştum. Web platforumu. Reklam amaçlı. 1 ay içerisinde güzel paralar kazanıyordum. Yurtdışından ve yurtiçinden güzel paralar kazanıyordum. Benim amacım yurtdışına daha çok satmaktı. Yurtdışına yöneldim. İçeri döviz ******* amançlı.
1 ay rahat bu şekilde satıslarımı yaptım, yurtdişindan çok güzel dolar ve euro para soktum güzel ülkemize. İnsan bi işe yaradığını hissediyordu adeta. sonra bizim Türk bildiklerimiz ermeni tohumları benim bu satışımdan etkilenip beni piyasadan kovmaya çalıştılar. Sürekli saldırılara maruz kalıyordum. bu kisiler yurtdişina satiş yapamayan, benim sistemimden 10 kat daha kötü olan kisilerdi. ama yillardir piyasanin içindelerdi. 2. ay zar zor piyasada satiş yaptiktan sonra beni piyasadan çıkarmayı başardılar.
benimde başarı hikayem bu şekilde. Eğer vatan hainini dışarda arıyosanız aramayın. İçerde birsürü ermeni tohumu var.
ve size önerim, kimse ülkesindeki kardeşiyle uğraşmasın. Allah herkesin nasibini verir ve kimseye ellemeyin. Bende Türküm, ama en çok zararı Türklerden gördüm.