Merhaba arkadaşlar ilk sırada olan sitem arama sonuçlarında görünmüyor artık google webmaster tools girdiğimde Url'leri kaldır sekmesinde ana domain adımı gördüm benim tarafımdan yapılmadı fakat iptal et vs gibi seçenekler yok içerikte yazan şu;
Bilgi kaldırma isteklerinin reddedilmesinin nedenleri
Bu sayfayı dizine eklemememiz veya arşivlemememiz için içerik uygun robots.txt yönergesi veya meta etiketlerle engellenmediğinden isteğiniz reddedildi.
Sitenin sahibi sizseniz, lütfen Google'ın dizininden içerik kaldırma yönergelerimizi inceleyin. Sitenin sahibi değilseniz, bu sayfayı dizine eklemememiz veya arşivlemememiz için robots.txt yönergesi veya meta etiketler kullanılmasını istemek üzere lütfen web yöneticisiyle iletişim kurun. Web yöneticisiyle iletişim kuramıyorsanız, lütfen web sayfası kaldırma isteği aracından başka bir kaldırma seçeneği kullanın.
Sonuç: Meta tag ve robots txt de nofollow noindex gibi bir meta etiketi yok robots.txt de ana sayfayı engelleyecek bir metin yok bu neyin nesidir anlamış değil nası iptal ederim onu acil yardım lütfen...