Yahu sokakta görsem yüzüne bakmaya tenezzül etmeyeceğim adamsın kalkıp senli benli konuşuyorsun. Trump gelmiş geçmiş en aklı eksik devlet başkanı. Siz bir de ciddiye alıp düşman görüyorsunuz. Reisiniz çok sevmişti bir ara Trump'ı.

Hiç bahsini açmayalım. Burada kalkıp terbiyesizlik yapmanın anlamı yok. Senin kıraathane sohbetlerine çok yabancıyım inan. Normalde söz anlatmaya çalışacağım insan değilsin nelerle uğraşıyorum bak gör.
bak görüyosun hosuma gitti diyemiyosun da lafı nerelere kıvırıyosun

yahu asıl ben senı sokakta görsem karşı kaldırıma geçerim, bu ne kibirdir ? trumpun aklı bizi ilgilendirmiyor, yaptığı hareketler nerelere mal oluyor, ama sizin günah kecınız bellı herzamankı gbi. kıyamet kopsa reis kopardı

terbıyesız biri varsa aynaya bakarsan onu gayet net görursun. kıraathane dedıgın ortamda hıc bulunmadım bulunmam da. orası senın ve senın gıbılerın bulunacagı hatta sen oraya bıle gıremezsın de neyse. aynen öyle sen de benım normalde tenezzul edip laf anlatmıcagım bırısın ama işte napalım dedik belki biraz gerçekleri görür yok ama gözlük takmaya devam etmek istiyosun dedigin gibi olsun, sen yoluna ben yoluma. cevap vermemı gerektırecek bir yazı yazma kapansın konu.