güzel oynuyosun harbıden iyi oyuncusun tebrık ediyorum. vatan sevgınız var mı da göstermelık olsun? bi o konuda oynayamıyosunuz cunku oyununu bile yapamayacak kadar zerre sevgi oldugunu sanmıyorum. işte sizle bizim farkımız bu, herkes gidici türk devleti kalıcıdır bizim gözümüzde, asıl biz bugun varız yarın yokuz, ama türkiye cocuklarımıza ve onların da cocuklarına kalacak. bu nasıl bi zihniyettır ya? günü kurtarayım mantıgı değilmidir bu? hiç bi türk devletı hiçbi zaman çiçekli yollardan geçmemiştir bunu bilmiyomusunuz? maaş verme olayında da eğer izledinizmi bilmiyorum geötiğimiz günlerde aynı sizin zihnıyette bır kadın maaşını ben verıyorum dedi, polis memurunun tepkısıne bakın belkı utanırsınız bır daha bu lafı söylemeye. bırakın şu maaş verıyorum ayaklarını artık lutfen. şakasınız yemın ederim. biz hiçbi zaman iktidarın eteklerıne secde etmedik, doğrunun yanında olduk, ama siz amerikan bayrağına biad edip dolarlara secde ediyosunuz. neyse ne ya sizinle daha fazla tartışmayacağım cunku dedigim gibi cidden iyi oyuncusun..
Biz dediğimiz çocuklarımız zaten. Hükümet değil. Halk halk. Şu korktuğunuz, kendinizden ibaret sandığınız halk. Evet maaşını ben veriyorum. Bana hizmet etmek zorunda. Kendisine değil. Oyuncusun falan... Yaş kaç bilmiyorum terbiye pek oturmamış. Eğitim eksikliği de var galiba. Neyse sizin gibiler de olacak tabi. Sağlık olsun. Siz el etek öpmeye devam.