Öncelikle benimle senli benli konuşabileceğiniz kadar samimi değiliz. Haddinize değil. Ne yazık ki sizin gibi göstermelik değil vatan sevgimiz. Bu ülkenin devleti benim çıkarlarımı koruduğu, ülkeyi medeni ve laik değerler çerçevesinde yönetebildiği sürece meşrudur. Bakkal yönetemeyecek adamlar ülke yönetmeye kalktıklarında kusura bakmasınlar destek göremezler. Mesele insan meselesi. Hak, adalet meselesi. Hükümet bugün var yarın yok. Benim refahım, kusura bakmayın gelmiş geçmiş bütün hükümetlerden değerlidir. Ben varsam hükümet var. Maaşlarını ben veriyorum çünkü. Ama sizi iktidarların eteklerine secde ettiren biat kültürünüz devam ettiği sürece bütün insanlığa tehdit olacaksınız. Bence size yazıklar olsun. Siz dış mihraklar diye yırtınmaya devam edin. İçerideki en büyük mihrak sizsiniz.
güzel oynuyosun harbıden iyi oyuncusun tebrık ediyorum. vatan sevgınız var mı da göstermelık olsun? bi o konuda oynayamıyosunuz cunku oyununu bile yapamayacak kadar zerre sevgi oldugunu sanmıyorum. işte sizle bizim farkımız bu, herkes gidici türk devleti kalıcıdır bizim gözümüzde, asıl biz bugun varız yarın yokuz, ama türkiye cocuklarımıza ve onların da cocuklarına kalacak. bu nasıl bi zihniyettır ya? günü kurtarayım mantıgı değilmidir bu? hiç bi türk devletı hiçbi zaman çiçekli yollardan geçmemiştir bunu bilmiyomusunuz? maaş verme olayında da eğer izledinizmi bilmiyorum geötiğimiz günlerde aynı sizin zihnıyette bır kadın maaşını ben verıyorum dedi, polis memurunun tepkısıne bakın belkı utanırsınız bır daha bu lafı söylemeye. bırakın şu maaş verıyorum ayaklarını artık lutfen. şakasınız yemın ederim. biz hiçbi zaman iktidarın eteklerıne secde etmedik, doğrunun yanında olduk, ama siz amerikan bayrağına biad edip dolarlara secde ediyosunuz. neyse ne ya sizinle daha fazla tartışmayacağım cunku dedigim gibi cidden iyi oyuncusun..