işte sizin birlik beraberlik anlayısınız bu :=) yani başka ülkelerin devlet adamları bizim ülkemizin başkanına hakaret etse sevinir gülersiniz demi

) ama yok yok sizsiniz bu ülkenın geçrek sahipleri aslında. Allah bilir gülll gibi yaşayıp gidiyosundur geçiniyosundur. Ama senden çok da battık batıyoruz diye de ağlayan yoktur. ağlayın veya zırlayın, zorunuza gitse de gitmese de bu devran böyle gidecek

size bıraksaydık da ülkeyi doğuyu ermenilere güneyı pkk ya hatayı da esada verseydınız demı.. neyse hadı ülkesının baskasına saygısı olmayan ınsanlara laf anlatamıcam.. sadece sölemek ıstedıgım tek kelıme yazıklar olsun.
Öncelikle benimle senli benli konuşabileceğiniz kadar samimi değiliz. Haddinize değil. Ne yazık ki sizin gibi göstermelik değil vatan sevgimiz. Bu ülkenin devleti benim çıkarlarımı koruduğu, ülkeyi medeni ve laik değerler çerçevesinde yönetebildiği sürece meşrudur. Bakkal yönetemeyecek adamlar ülke yönetmeye kalktıklarında kusura bakmasınlar destek göremezler. Mesele insan meselesi. Hak, adalet meselesi. Hükümet bugün var yarın yok. Benim refahım, kusura bakmayın gelmiş geçmiş bütün hükümetlerden değerlidir. Ben varsam hükümet var. Maaşlarını ben veriyorum çünkü. Ama sizi iktidarların eteklerine secde ettiren biat kültürünüz devam ettiği sürece bütün insanlığa tehdit olacaksınız. Bence size yazıklar olsun. Siz dış mihraklar diye yırtınmaya devam edin. İçerideki en büyük mihrak sizsiniz.
Ha bu arada gül gibi geçinip gidemiyorum maalesef. Secde ettiğiniz hükümet zenginliği de cahil cühelaya verdi. Bilimin, kültürün, entelektüel insanın değeri kalmadı bu ülkede. Türkçe konuşamayan cahil cühela birinin amcaoğlu olduğundan cebinde milyarlarla geziyor.