Evet arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi youtube izlenme sistemimi satıyorum. Böylelikle sizde youtube izlenimi üretebileceksiniz. Sistem birebir insan gibi olup organik hissi uyandırmakta olan algoritma ile birebir uyumludur. Kullandığınız bilgisayara bağlı olarak günlük sistem hızı internette iyi olduğu takdirde 100-250bin arasıdır. Satın alan arkadaşa da ömür boyu yardımcı olacağım. Sistemin en büyük özelliği güncellemelerde bile çalışıyor olmasıdır. Arada güncellemeler olsa bile maaliyeti 20-30 doları geçmeyecektir. Satma sebebim kişisel ihtiyaçlarımdan dolayıdır. Bu sistemle abartısız milyonlarca izlenim üretebilirsiniz. Zaten beni bilen bilir 2 yıldır bu sistemin ekmeğini yiyorum.
Eğer 2-3 hafta içerisinde satılmazsa satışı iptal edeceğim, zaten o zamana sattığım ücreti rahatlıkla çıkaracaktır.
Ayrıca sistem hakkında pm istemeyiniz teamviewer felan kesinlikle paylaşmayacağım. Gizlilik esas olup bu ciddi bir iştir. Kanıt arayanlara profilime veya satış konuma bakmalarını öneririm.

Satış konum:
https://www.r10.net/youtube-alisveri...li-hizmet.html
İstediğim fiyata gelince:
37.000 TL istiyorum zaten birkaç milyon izlenimle parasını çıkaracaktır. Dediğim gibi acil ihtiyaçtan dolayı olup 2-3 haftaya satılmazsa aynı şekilde satışa devam edeceğim. Ciddi alıcılara ufak bir indirim yapabilirim. Özellikle partner şirketleri cazip olduğunu düşünüyorum.
Az önce başlattığım izlenimden bir görüntü:
Not: İstediğiniz referans siteden gönderebilirsiniz. Örneğin ben facebook kaynaklı yolluyorum. Bunu google search instagram vb. değiştirebilirsiniz.
Konu baltalamak istemem fakat organik hissi yaratıyorsa reklamlardan da kazanç sağlaması gerekmez mi?