Arkadash adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tekrardan selamlarımı iletiyorum idris bey. Ama eleştiriye biraz daha tahamül edebilir bi hal tavır sergilemeniz sizler açısından ve ürünlerinize gösterilecek ilgi açısından faydalı olacağı düşüncesindeyim.

Bakın baştan sona tüm yorumları tane tane okudum. İnsanlar burda asla art niyetli sizi rencide edecek yorumlar yapmiyorlar. Tamam satış konusu ama bırakın insanlar fikirlerinide açıkca söylebilsinler. Bundan hatta memnuniyet duymanız gerekir.

Nasıl güzel yorumlar hoşunuza gidiyor ve ürününüzle gurur duyar hale gelip aşk şevk içerisinde çalışma azminize yansıyorsa. Olumsuz yorumlar karşısındada biraz daha düşünüp daha pozitif kararlar vermenize sebep olacaktır. Fiyatı beğenmeyenler için uygunsa alır değilse almaz gibi bi tavır hiç bi satış politikasında yoktur. Bu tavrınızdan kaçınmanızı tavsiye ederim. Daha yumuşak ve nazik bi ifade kullanabilirsiniz.

Bakın şunu tüm samimiyetimle ifade edebilirimki bu yazılımı almak isteyipte bütçesi buna müsait olmayan o kadar çok insan vardırki bilemeyiz. İnsanlar kötü birşey demiyor fiyat konusunda sükut-u hayale uğradıklarını ifade etmişler. Ben bunda bi mahsur görmüyorum. İnşallah yaptığınız çalışma tüm beklentilerinizi karşılar sizi mutlu eder. Emeğinizin karşılığını almış olursunuz.

Kolay gelsin iyi çalışmalar.
Görüşlerinize saygı duyuyorum. Elbette ki olumlu yorumlar kadar eleştirel yorumlar da olacak ben buna birşey demiyorum. Fakat bir satış konusuna gidip "rezalet, senden alacağıma gider whmcs alırım o daha iyi" dersen bu eleştiri olmaz. Kaldı ki, bu gibi konuların döneceğini tahmin ettiğimden özellikle yerliyimiz milliyiz şöyleyiz böyleyiz tarzında hiçbir söylemimiz olmadı. Hele ki whmcs ile ilgili kıyaslamamız da olmadı. Whmcs 10+ yıldır geliştirilen bir sistem elbetteki modülleri teması vs. daha fazla olacak. Ama sorsan hiçbiri memnun değiliz diyor. Biz ortalama 2 yılda bu kalitede bir sistem hazırladık ve geliştirmeye devam edeceğiz/ediyoruz. Düşündük ki insanlar aylıkla vs. uğraşmasın tek sefer ödesin kurtulsun. Fakat neredeyse gelen her mesaj "bütçemiz yok lütfen aylık çıkartın" oldu. Baktık olacak gibi değil periyotlara böldük. Malesef yine memnun edemiyoruz. Kalite ucuz değildir arkadaşlar, bunu unutmayın.