idrisselvi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuyu kilitliyorum. Satış konusu mu fiyat öneri konusu mu belli değil.

Arkadaşlar sizden nasihat veya öneri isteyen olmadı. Bunun bir satış konusu olduğu gerçeğini unutuyorsunuz.

Bütçesine uygun gelen alır, uygun gelmeyen almaz. Bu kadar basit.

Herkese iyi çalışmalar.
Tekrardan selamlarımı iletiyorum idris bey. Ama eleştiriye biraz daha tahamül edebilir bi hal tavır sergilemeniz sizler açısından ve ürünlerinize gösterilecek ilgi açısından faydalı olacağı düşüncesindeyim.

Bakın baştan sona tüm yorumları tane tane okudum. İnsanlar burda asla art niyetli sizi rencide edecek yorumlar yapmiyorlar. Tamam satış konusu ama bırakın insanlar fikirlerinide açıkca söylebilsinler. Bundan hatta memnuniyet duymanız gerekir.

Nasıl güzel yorumlar hoşunuza gidiyor ve ürününüzle gurur duyar hale gelip aşk şevk içerisinde çalışma azminize yansıyorsa. Olumsuz yorumlar karşısındada biraz daha düşünüp daha pozitif kararlar vermenize sebep olacaktır. Fiyatı beğenmeyenler için uygunsa alır değilse almaz gibi bi tavır hiç bi satış politikasında yoktur. Bu tavrınızdan kaçınmanızı tavsiye ederim. Daha yumuşak ve nazik bi ifade kullanabilirsiniz.

Bakın şunu tüm samimiyetimle ifade edebilirimki bu yazılımı almak isteyipte bütçesi buna müsait olmayan o kadar çok insan vardırki bilemeyiz. İnsanlar kötü birşey demiyor fiyat konusunda sükut-u hayale uğradıklarını ifade etmişler. Ben bunda bi mahsur görmüyorum. İnşallah yaptığınız çalışma tüm beklentilerinizi karşılar sizi mutlu eder. Emeğinizin karşılığını almış olursunuz.

Kolay gelsin iyi çalışmalar.