Öncelikle yazılımızı inceledim 1 aylık alıp denemekte isterim beğenirsem uzun soluklu almayıda düşünüyorum fakat herkesin belirttiği gibi fiyat politikanız gerçekten rezalet ben şuan sırf yerli yapım diye sizi desteklemek isterken siz dolar kuru ile bizlere satmaya çalışıyorsunuz 1. yanlış bu bana göre. 2. bir yanlış ise verdiğiniz emeğe göre fiyat tamam hakkını veriyor buna zaten kimse birşey söylemiyor fakat şunuda belirtmem gerekiyor ki ben sizden bu fiyatlar ile yaptığınızı almak yerine gider whmcs yazılımını alırım size göre pozitif yönleri dahada fazla bir sürü piyasada ki temalar, bügüne kadar gelen güvenlik yamaları, whmcs ile entegreli bir sürü modül vs ve sizden dahada az fiyata buna sahip olabiliyoruz. Hızlı yazdığım için umarım kendimi yanlış ifade etmemişimdir umarım anlatmak istediğimi anlamışsınızdır. Haa çıkar v2 v3 v4 ona göre fiyat artar piyasaya dahada hakim olursunuz yeni bir fiyat politikası ile devam edersiniz ama v1 için konuşuyorum bu fiyatlar ile çok zor hocam

Hayırlı satışlar...
Bu kadar kişinin umarım yorumlarını dikkate alırsınız sırf yanlış bir fiyat politikası yüzünden bu güzel projenin heba olmasını kimse istemez.