Şartlar ve koşullar nelerdir? kendi hostumda ücretini ödedikten sonra denemek amacı ile satın alabilir miyim? Beğenirsek devam eder beğenmezsek ücret geri ödenir mi? Ne kadarı ödenir? Ayrıca aylık lisansı 150 olarak yaparsınız diye düşünmüştüm ama olsun.
edit: fatura ile 209,02 TL oluyor. Önceden fatura kesmeyedebiliyordunuz. Kesmeseniz olur mu?
Yeni ücretlendirme politikamıza istinaden 15 gün içerisinde lisans ücretine ödediğiniz tutarı geri iade alabilirsiniz. Fatura kesimi zorunludur.
Merhabalar ;
Öncelikle çalışmalarınızı takdir eden ve yazılımlarınızı gerçekten kullanmak isteyen birisi olarak olumlu yada olumsuz görüşlerimi bildirmek isterim.
1. Yazılım gerçekten çok anlaşılabilir sade bi arayüze sahip. Son kullanıcı açısından harika olmuş.
2. Yönetim bazlı gerçekten 1 gün içerisinde A'dan Z'ye rahatlıkla çözebileceğimiz sadelikte ve güzellikte olmuş. Takdir edilesi bir çalışma.
3. Hemen hemen her türlü ihtiyacımız düşünülerek hazırlanmış olması ayrıca güzel olmuş.
4. Türk yazılımcılar tarafından yapılmış olması ciddi manada gururlandırdı.
Olumsuz olaraktan gerçekten samimi olarak yaklaşık 1 yılı aşkın süredir beklediğim bi yazılım olduğundan aşağıdaki yazdıklarımı gözden geçirmenizi tavsiye ederim.
1. Fiyat politakası olarak kimlerle yada hangi ekiple bu fiyatları belirliyorsunuz tekrardan gözden geçirmeniz daha sağlıklı olacaktır. Çünkü bunca bekleyiş sonrası bu fiyatlar ciddi manada hayal kırıklığına uğrattı beni.
Bu fiyatlar ile o kadar emek verilmiş gerçekten uzun süre bi çalışma sonucu istediğiniz sonuçlara ulaşabilmeniz kendi düşüncem açısından zorlanacağı kanaatindeyim. Daha geniş bi kullanım alanına ulaşabilmeniz adına tavsiye niteliğinde.
Sonuçta alternatifi olması insanları başka kanallara sevk edecektir. Ve daha az satışa sebebiyet verecektir.
Şöyle düşünün 10 kişi tarafından kullanıldığında rakamlar biraz daha aydınlatıcı olacaktır. Örnek verecek olursak
10*2.900 = 29.000 TL ama 100*990 = 99.000 TL
Daha güzel sonuçlar ve daha çok emeğinizin karşılığını alabilirsiniz diye düşünüyorum.
2. İsim olarak daha özgün bi isim seçebilir ortadaki başka yazılım ile isim benzerliğini ortadan kaldırabilirdiniz. Bu size daha özgünlük katacaktır.
Not : Gerçekten imkanım dahilinde olsa seve seve satın alır hemen kullanıma geçerdim. Gerçekten merakla ve heyecanla beklediğim bir yazılımdı.
Fiyat olarak gelen maillerde 2.750 yazarken sitede Ömür Boyu 2.956,16 ₺ olması acaba dolar kuru değişikliğindenmi kaynaklı ?
Sonuç olarak bol kazançlar diler inşallah emeğini hakkınızı alabilirsiniz.
İlginiz için teşekkürler.
Ücretlendirme politikamızda değişiklik yaptık. Görmediniz sanırım? Artık tek sefer ödeme yapma gibi bir zorunluluğunuz yok. Bütçeniz kısıtlı ise
aylık / 3 aylık / 6 aylık / yıllık gibi seçenekler mevcuttur. İsim ile ilgili önceki mesajlarda açıklama mevcuttur. İyi çalışmalar.