Biraz arastirdim debriyaj teli ve debriyaj alt merkezi bu parcalarda ariza olabilir ama debriyaj alt merkezi yuksek ihtimal burada ariza var. Debriyaj ust merkezindede sorun olabilir.
Evet bende gördüm onları. Haricinde şunlardan birisi de olabilirmiş.
Senkromeç dişlisi
Bilya debriyaj seti yağ kaçırması
Debriyaj mili kısalığı
Yağ contaları
debriyaj tel yayı
Yardımınız için teşekkürler hocam ayrıca
Havasını almadan pompalanmaz yanlış yapıyorsunuz havasını almanız gerekiyor sıkıntı yaşarsınız yola girmeyin o şekilde hava var içinde özellikle belirtiyorum havayı alın uzun bir süre boşalmayacaktır debriyaj belkide hiç boşalmaz havadan kaynaklanıyor şuanki durum eğer havayı aldıkdan sonra yine olursa merkezleri test ettirin hortumlara bakın kaçak var.
Dikkate alacağım birkaç not aldım şu şekilde. Yardım için teşekkürler
Senkromeç dişlisi
Bilya debriyaj seti yağ kaçırması
Debriyaj mili kısalığı
Yağ contaları
debriyaj tel yayı
Hocam pedal dipte kalıyorsa sorunun belli debriyaj alt merkezi yağ sızdırıyor o parçanın değişmesi lazım.
evet bu muhtemel buna baktıracağım şusn sorunsuz gidiyoruz
Vites geçirmek içinde kontağı kapat vitesi geçir tekrar çalıştır o şekilde vites geçişi yapabilir servise götürebilirinsin.
Kalkış yaprken debriyaj kullanmak lazım ama
Hidrolik yağ seviyesini kontrol edin. Hava yapmış olması büyük bir ihtimal.
Yağda sorun yok dün bide bugün 2 kere dolduruldu
baskı balata ise araba egzodan beyaz duman atabilir var mı öyle bir sıkıntı
Bence riskli bir iş yapıp o araç ile uzun yola çıkmışsın direk bi WW servisine git sağda ki soldaki ustalara takılma hepsi başka birşey söyler
Yok öyle sorun hocam , gideceğiz vw servisine teşekkürler