Yakında açıklanacak arkadaşlar sağlam kaynaktan bilgi aldım.
Sayı sınırlaması olmadan ikinci öğretim devamı olmayan herkes bu kanundan faydalabilecekmiş, bazı lisans bölümleri hariç - şuan kesinleşmemiş, 19 bin tl veren herkes lisans diplomasına sahip olabilecek.
bedelli askerlikten sonra ilaç gibi gelen bu haber, üniversite okuyamamış herkes bu sayede istediği bölümün parasını verip üniversite mezunu olabilecek.
alınan diploma özel bir statü içermeyecek diğer lisans mezunları ile aynı haklar tanınacak.
Sanmam böyle bişe yapılsın. 48 saat içinde ülkenin okuma yazma seviyesi %500 artar
Devlet memurları kıdem durumları için para verip alır bunların hepsi devlete zarar, kurtaramazlar. 3 milyon memur varsa 3 milyonuda lisans diploması almak için verir parayı hepside maaş farkını alır, emekli olacağı zaman o farkı alır devlete zarar bu. Gerçi şuanda dolar bile 6.20lere geldi bu sabah bizim devletten herşey beklenir.
Bu konudaki duyumu arkadaş arasındanmı aldınız yoksa büyük bir devlet yetkilisimi söyledi size. Kulaktan dolma gibi geliyor çünkü pek ihtimal veremiyorum böyle bir duruma. Gel verelim 19bin avuaktlık yada mimarlık diploması alalım yada vereyim 35bin tıp alalım.