Nerden biliyorsun bir şey değişmiyeceğini? Rozetini sökme konusunda haklı. Bir askerin siyasi bir parti ile işi olmaz. TRT satma konusunda da hak veriyor. Taraflı yayın yapmaktan başka yaptığı ney var. AKP bütün fabrikaları satınca ses yok, İnce TRT'yi satacam dediğinde oooooo.
Bu zihniyet bitirdi işte bu ülkeyi. Ona karışma buna karışma. Sen halinden memnun olabilirsin. Ben değilim. Benim param ile elin arabına hizmet verilmesine karşıyım. Benim param ile çocuklarına gemi alınmasına karşıyım. İnce de aynı şeyi yapsa karşıyım, Meral de aynı şeyi yapsa karşıyım.
Öyle bir yazıyorsunuzki gülmemek elde değil

Her cümlemiz sonunda sen memnunsun vs diyorsunuz. Hocam öncelikle karşınızda kan davalınız felan yok

Benim memnun olduğum veya dediğiniz konularda siz haksızsınız dediğimde yok. Suriye politikası yanlıştı bunu herkes biliyor. Ekonomiye en büyük darbeyide mülteci olayı vurdu. Biz zaten onları tekrar gönderebilmek için afrin operasyonu yaptık

Lakin ehli sünnet insanların siyasette olması gibi bir durum söz konusu değil. Bir partiye körü körüne bağlanmak bence en büyük hatadır.
Diyorsunuzki alkışlamaması lazımdı. Anayasaya göre CB askeriyenin en üst rütbesidir. O nedenle insan komutanını alkışlayabilir.
TRT diyorsun yanlı yayın yapıyordu. Şimdi sana soruyorum burda suç TRT'nin mi yoksa onu buna zorlayan kişilerin mi ? Tabiki bunu mecburiyet olarak sunanlarındır sen hesap soruyorsan onlara soracaksın.
Aslında aynı şeyleri yazıyoruz ama farklı anlıyorsunuz