MujaHeed adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öff yine boş hamaset ve ırkçılık. Sana ne arkadaşım, keyfinin kahyası mısın, elin Suriyelisi gider veya gitmez. Adamlar sahilde nargile içer laf edersiniz, işe girer asgari ücrete çalışırlar "işimizi elimizden aldılar" diye ağlaşırsınız. Hayır, ne yapsın bu Suriyeliler merak ediyorum.
Irkçılığa karşı duracağım ayağına milletinin çıkarlarını yabancılardan aşağıda tutarak duyarlı mı oluyorsun? İyi valla tüm ülkeler birleşsin o zaman niye sınırlar, ülkeler var ki?
Burası Türkiye'dir. Türk'ün (Türkiye vatandaşı de sen, hani ırkçılık karşıtısın ya) devletidir. Benim milletim, vatandaşım sırf işgücünü ucuza pazarlamıyor diye işsiz kalsın ama Suriyeli devletime en küçük bir katkısı olmadan kendinin ve zenginin cebini doldursun öyle mi? Ben üniversite sınavı öğrencisiyim. Sinirden stresten ve gelecek kaygısından dolayı tedavi görüyorum ama elin Suriyelisi gelip sınavsızca üniversiteye giriyor ve benim eğer almak istersem ilk 100 derecesine girmem gereken parayı burs olarak alıyor. Ses etmeyeyim öyle mi?

Bırak bu işleri.