Çalıştığım en kötü Türk firmadır. Yeni bir site için yeni bir firma denemek istedim, internette araştırma yapıp, çoğu Türk firmanın bir incelemesini yapmış arkadaş bulup da, inceledikten sonra Turhost ile çalışmaya karar verdim.
WP arayüzden temanın içine bazen yazım yapabiliyorsunuz, bazen yapamıyorsunuz. Sistemleri kafalarına göre işliyor. Yazım yapamadığınız takdirde de sistemleri tema içerisinde tüm kodları kendiliğinden siliyor
10 gündür uğraşıp, boombox gibi illet bir temayı adam ediyorsunuz, sonra her şey tek seferde gidiyor.
Ticket açtım, sorunumu anlattım. Önce kendi kullandığım Fastest cache eklentisini kaldırttılar ve sonra LiteSpeed Cache kurup, bir çocuğun eline şeker verip, uzaklaştırır gibi konuyu kendilerince çözdüler. Ama anlattığım sorun ile alakası olmayan tamamen insanı salak yerine koyan bir çözümle oldukça tatmin oldular.
Durumu canlı destekten izah ettim, ya sorunu çözün ya da parayı iade edin dedim. Hiç iplemeden bana bir mail adresi verip, buradan talepte bulunabilirsiniz dediler.
Kendi paranızla rezil olmak istiyorsanız, bu işletmeden alası yok.