Geçtiğimiz Cumartesi günü yaptık daha babam için. Geçen senede kendim için yapmıştım. Vergi dairesine gidip 170₺ civarında olan vergiyi ödüyorsun. Sonra edevletten imei kaydet şeklinde arama yapıp çıkan sonuçtan telefonun imei adresini ve pasaport bilgilerini girersen kayıt etmiş oluyorsun.
Harici bir işlem yapmadık.
ben dün gece 15 dakika hiç bir yere gitmeden kayıt ettim 1 saat içinde sms geldi bitti

+ 170 değil 250 TL oldu
Geçtiğimiz Cumartesi günü yaptık daha babam için. Geçen senede kendim için yapmıştım. Vergi dairesine gidip 170₺ civarında olan vergiyi ödüyorsun. Sonra edevletten imei kaydet şeklinde arama yapıp çıkan sonuçtan telefonun imei adresini ve pasaport bilgilerini girersen kayıt etmiş oluyorsun.
Harici bir işlem yapmadık.
Cok cok tesekkurler hocam gozumde nasil buyuyor anlatamam. Arkadasimin pasaportuyla yapacagim icin onun edevlet hesabindan yapiyoruz degil mi ?
SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İnanki çok basit bir işlem ülkeye giriş 120 gün az olmalı sonrası çıkış ve giriş tarihleri yazıyorsun sonra devam diyorsan sen bankaya yönlendiriyor direk banka basınca karşına internet bankacılık çıkıyor ordan ödüyorsun yaklaşık 15 dakika sonra keyifle

telefon kullanıyorsun.