arkadaşlar saçma sapan cahil cühela yorumlar okuyorum.
yok efendim google da kapansın sanki vergimi veriyormuş
yok efendim sanki oteller vergisini ödüyormuymuş falan filan
bu söylediklerinizin konuyla bir bağlantısı yok!
google tabiki vergi ödüyor adamlar türkiye ofisini şekil olsun diyemi açtı sanıyorsunuz?
büyük ve kurumsal yapıların hepsi zaten kanuna nizama aykırı iş yapmaz. yapmaya çalışanlarda erişim engeli, ceza ve yaptırımlar görür
bu bütün dünyada böyledir.
saçma sapan sanki burası dingonun ahırıymış gibi düşünüp yorum yazanlara hangi kafayla yaşayıp ne soluduklarını sormak isterim!
yerli otel veya turizm şirketleri vergi ödemiyorsa bu onların sorunu neticede kayıtları var ödemedikleri birikir borç olur.
sen kayıtsız kuyutsuz haksız rekabet yaparsan piyasanın dengelerini değiştirmeye oynarsan iş resmiyete vergiye gelince ortada olmazsan adamın gözünden kan alırlar!!
at gözlüklerini çıkarmayı kabul edip bir iki bişi öğrenmeyi zarar saymayanlara tavsiyem bi dünyaya dünya ülkelerine o çok sevdikleri hayran kaldıkları batı ülkelerinin bu tür durumlarda neler yaptıklarını bi araştırsınlar
tabiki vergi verecek, para kazanıyorsa vergisinide verecek kayıtta olacak ofiste açacak demek yerine interneti kökten kapatsınlar diyen bu zihniyet bu cahillik aşılmadıkça hiç bir alanda ileri gitmekde pek mümkün olmayacaktır.

yorumum ağır oldu ise birilerinin zoruna gider ise ne mutlu bana!!!

addem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bunun kısıtlamayla bir alakası yok neden yorumlar bu yöne çekilmiş hiç anlamış değilim !! Vergi ödesinler ödemiyorlarsa da piyasadan çekilirler bu kadar basit, bence çok geç kalınmış işler bunlar.Bu işlere çok daha fazla önem verilmeli vergi ödemeyip büyük bütçeli paralar kazanan özellikle yurt dışı kaynaklı projelere dava açılmalı.
takdir ettim.