Erbab16 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eyyy R10 Ailesi 4 Yıldan bu yana Motor kullanıyorum.Ehliyeti almıştım Lakin bu tarz elden vitesli motor pek kullanmadım.Cbr 125 almayı düşünüyorum.Motorun teknik kısımlarından pek anlamıyorum lakin ilk aşamada Motora bakarken Motorun km'si Hasar kaydı olup olmadığı(hasar kaydı tutarı) değişen aksamı vs olup olmadığı gibi kısımlar motorda önemli midir ? Ve kaç km üstü motora bakmamalıyım vs vs bana ufak bilgiler verirsenz çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler )
Apache falan yanaşma hocam. Honda ya da Yamaha alın. Cbr 125R kullanmadım, bende şuan cbr 250r var 16 model ve bugün satılığa çıkarttım araba almak için. 3500'de aldım 12.000 km oldu daha en küçük sorun yaşamadım motorla. Kullanımı, gidişi muhteşem motor.

Sorularınıza gelecek olursak
Değişen aksan olması önemlidir. Kaza özellikle çok önemlidir. Cbr tarzı motor bakıyorsanız km çok yüksek almayın. 20k üstüne yanaşmam kendi tercihim. Ama çok temizdir 100k olan cbr'lar mevcut. Motorda kaza, direkt şasiyi etkilediği için motorun gidişi yol tutuşu falan çok değişiyor. Motorda 60-70 kmh'lerde düz yolda iki elinizi bırakın, çekme yapıyorsa yanaşmayın.