Serdal_Altundal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@Empower;

Akşama kadar off topic kategorisinden çıkmayıp mesaj yazan birisi mi bunları diyor? Güldürme beni, bende senin milleti aşağılayıcı, kazandığın parayla hava atan tip tip mesajlarından bıktım.10-15 liralık hacim diye milletin kazandığı parayı küçümseme, daha da kendini güldürme forumda.
Hussein adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Koskoca bir aileye bakmaya çalıştığında borçlar geldiğinde günlk 10 15 tl ne kadar ölü bir rakam olduğunu anlayınca göreceğiz.

Maşallah beni de iyi takip ediyor

Müthiş ikili bu işte. Nokta atışı tespitimden ötürü gayet güzel mıknatıs etkisi yaratmışım. Kimseyi küçümsemiyorum, kimse herhangi bir şey ile hava atmıyorum. Çok mu kazanıyorum? Hayır sadece bana yetecek kadarını.

2 ay önce yaklaşık 4-5 ay off topicten kendimi bile isteye banlatmış biriyim. Boş muhabbete geliyorsun, araştırıp gel. Off topic dediğin yer kullanılmasın demiyorum. Siz ikini hep burada görüyorum başka bir yerde değil. Hep veryansın, hep popüler konu olma çabası.

Ticari ahlak ve düşünce olmadığı için söylediklerimi “fakir edebiyatı” olarak algılamışsınız ikinizde. Ben öyle bir küçümseme yapmadım. Yaptığı işten ve iş hacminden bahsettim, geliştirmesi gerektiğini söyledim. Günde 2 rapor eksik sattığı için piyasaya durgun demenin çok yanlış olduğunu dile getirdim. Bak bir üstte adam cürom azaldı demiş, kimse sesini çıkarmamış.

Siz ikiniz gibi “boş” konular vasıtasıyla insanlarla aramda çeşitli bağlar kurmaktansa; arkamdan gülmelerini yeğlerim.