Yeni bir Batıyoruz. konusu. İşler gayet iyi, yani benim işlerim gayet iyi. Yaptığın işe bakıyorum; 15-20 liralık hacmi bulunan bir hizmet veriyorsun. Günde 10 kişiye satsan 1 ayda ancak ekonomik rahatlığa ulaşırsın. İşin hitap ettiği kitle belli, hitap edilen kitlenin işi belli. Yaygara çıkarmaktansa işini geliştirip hacmini büyütsen daha sağlıklı olur. 2 gün rapor satamadığında ülke batmıyor ya da dolar etkilemiyor. Felaket tellalı gibisiniz çok şaşırıyorum. Konularını inceliyorum; çalışmaktan başka herşeyi yapmışsın. Ne bekliyorsun kardeşim? Kime ne verdinde ne bekliyorsun?
Haber sitesi gibi profil, felaket tellalı gibi yazı, alakalı alakasız her türlü magazin var. Kısacası boş kahve ve mahalle muhabbetleri. Hayır o değil ne yapıyorsan yap ama benimde huzurumu bozuyorsun psikolojik olarak etkileniyorum, sinirlenip kızıyorum kendimi tutamayıp yorum atıyorum. Ucunda ya banlanıyorum ya da linç yiyorum.
Şu foruma girdiğimizde neden yeni methodlar göremiyoruz, neden farklı ipuçları öğrenemiyoruz? Neden kimse bilgi paylaşmıyor? Hangi kategoriye girersem gireyim hep haber hep haber. Son 3 aydır ülke batıyor, batmadı. Batsında sizde kurtulun ben ve benim gibi düşünenlerde kurtulsun. Her yıl mütemadiyen düzenli artış gösteren doların dedikodusunu yapmaktan bıkmadık. Yeter yahu yeter.
1) Kimse seni batıyor konularına zorla sokmuyor. Psikolojin bozuluyorsa girme.
2) Bu tarz konular sadece off-topic alanında konuşulur. Tüm gününü off topic de geçirip neden kimse bilgi ipucu paylaşmıyor deme.
3) Senin işlerin iyiymiş gözümüz yok Allah arttırsın. Ama benim forum ile alakalı olmayan işimde cirom geçen sene aynı ayın üçte biri. Üstelik sadece benim değil, mal alıp verdiğim yerlerde de aynı problemler var. Kargocumuzla konuştum dün, topladıkları kargo adetlerinin yarı yarıya düştüğünü böyle giderse şubenin kapatılabileceğini ya da eleman çıkarabileceklerini söyledi.
4) Ekonominin batması kimsenin işine gelmez ama zaten medya açık açık kriz ortamını görmezden gelirken senin gibiler çıkıp bizim işimiz iyi siz beceriksizsiniz deyince de ben kızıyoryum