Empower adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yeni bir “Batıyoruz.” konusu. İşler gayet iyi, yani benim işlerim gayet iyi. Yaptığın işe bakıyorum; 15-20 liralık hacmi bulunan bir hizmet veriyorsun. Günde 10 kişiye satsan 1 ayda ancak ekonomik rahatlığa ulaşırsın. İşin hitap ettiği kitle belli, hitap edilen kitlenin işi belli. Yaygara çıkarmaktansa işini geliştirip hacmini büyütsen daha sağlıklı olur. 2 gün rapor satamadığında ülke batmıyor ya da dolar etkilemiyor. Felaket tellalı gibisiniz çok şaşırıyorum. Konularını inceliyorum; çalışmaktan başka herşeyi yapmışsın. Ne bekliyorsun kardeşim? Kime ne verdinde ne bekliyorsun?

Haber sitesi gibi profil, felaket tellalı gibi yazı, alakalı alakasız her türlü magazin var. Kısacası boş kahve ve mahalle muhabbetleri. Hayır o değil ne yapıyorsan yap ama benimde huzurumu bozuyorsun psikolojik olarak etkileniyorum, sinirlenip kızıyorum kendimi tutamayıp yorum atıyorum. Ucunda ya banlanıyorum ya da linç yiyorum.

Şu foruma girdiğimizde neden yeni methodlar göremiyoruz, neden farklı ipuçları öğrenemiyoruz? Neden kimse bilgi paylaşmıyor? Hangi kategoriye girersem gireyim hep haber hep haber. Son 3 aydır ülke batıyor, batmadı. Batsında sizde kurtulun ben ve benim gibi düşünenlerde kurtulsun. Her yıl mütemadiyen düzenli artış gösteren doların dedikodusunu yapmaktan bıkmadık. Yeter yahu yeter.

Neyin kafasını yaşıyorsun sanane benim profilimden yok haber magezin her şey varmışta ben adam akıllı yazdım beğenmiyorsan okumaz çıkar gidersin yorumunu da yapmazsın

Banane senin psikolojinden madem bunlar bozuyor girme konuya banane senin fikrine mi muhtacım

Neresi felaket tella gibi yazı 4 cümlelik bir yazı

Madem beğenmiyorsunuz çıkın gidin ben düzgünce sordum her konuyu bu şekilde berbat edenlerden bende bıktım yeter yahu yeter

Konıuyu da report ederewk kapattırıyporum tadı kaçtı iyice