Hocam o dolar 10 lira olsun diyen zihniyet zaten embesil ve karga yumurtası kadar beyni olmayan insanlar. Anlamadığımız okadar profesör ekonomist hala hükümet yanlısı

Neden çünkü hepsinin gelirleri ve birikimleri sağlam kriz onları vurmuyor onun için adam diyor ekonomi iyi. Sen evde 1 çeşit yemekle doyarken adam lüks restoranda misafirleriyle fink atıyor.
Kriz herzaman garibanı vurur, ülke durumu iyi diyen yada güçlüyüz iyiye gidiyoruz diyen istersen 50 tane doktora yapsın şuanda benim gözümde gerizekalıdır. Hala neyi savunacaksın iç savaş çıksın onu istiyolar millet sokaklara dökülsün dükkanlar yağmalansın sonumuz böyle olmaz inş.
Eylül sonu çok rahat dolar 6 yeni yıla 7 olacak kalmaz bile. hep abd oyunu bunlar ne abdmiş arkadaş.....
Adamlar meclisde dana pirzola 5 6 Tl yesin biz burada ekmeği kaça alalım adalet mi ? Sadece kuru ekmek yesek yine açız.
Sonumuz hayrola..
Adam diyorki google adwords ceza alsın
Her karanlığın bir aydınlığı vardır,evet kurunun yanında yaş olarak biz de yanıcaz,dibi göreceğiz fakat elbet nasıl zamanında ayağa kalkıp bu ülkenin gücünü gösterdiysek yine gösteririz,yeterki bu kekçiler dibi gördükten sonra defolup gitsinler ( gidecekler de) bu ülkeden,biz yine onlarsız da ayağa kalkmasını biliriz bir olduğumuz sürece.
Biz bir olmayız bu saaten sonra ülkede kutuplaşma oldukça ileri gitti bence ama kalkıp battık diyeezler kriz var diyemezler derlerse biteceklerini biliyorlar.Ama bir gün maymun gözünü açacak o güne kadar olan bize de olacak
2002 krizinden daha büyük olacağı çok açık ve net.
Ameriga'nın oyunları hepimizi vurdu hüseyin, ne amerigaymış arkadaş, her türlü lobiyi üzerimizde oynuyorlar

.Niğde'de ki patates eken amcaya bile patates lobisi vurdu, geçen batman'da karpuz çekirdeği alıp çıtlayım dedim baktım onun da fiyatı artmış, sordum abi ameriga oyun oynuyor bize, dolar lobisi karpuza da vurdu dedi, iyi dedim o zaman

.
Seo lobiside bana musallat oldu

Amerikanın oyunu bunlar biz dünyanın en güçlüyüz işsizlik oranı yok herkes et yiyor herkes istediğini yapıyor işte biz bi şikayet ediyoruz