hackxien adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bilim,sanat,teknoloji,üretim yerine halk kıraathanesinde bedava çay,kek,poğaca ve hep tüketimi tercih ettiğimiz için bu ülke en kötüsünü hakediyor,ağlamayalım boşuna.
Ağlamayalım diyorsunuzda bedava kek poğaça ben istemedim bunun içinde yapmam gerekeni yaptım.Tek bir oy hakkım vardı.Bende istiyorum bilim sanat teknoloji eğitim ilerlesin ama yok hala ilerlemiyor hala aynı konularda yıllardır uzlaşamadan gidiyoruz.
Birileri en kötüsünü hakediyor diye bende haketmek zorunda değilim.

Umarım bir gün hayal ettiğimiz üretimin artması bilim sanat teknolojinin daha ileri olduğu günleri görmek kısmet olur.

AnkeeBut adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İstanbulda çiçekcilik sektörünün başlıbaşına herşeyini inciğini boncuğunu 7den70e herşeyini adım gibi iyi biliyorum malzemeciside tarımcısıda vazocusuda herşeyiyle tamamen bitmiş durumda. Piyasa ekonomi bir yana çiçek sepeti bir yana tamamen kriz var Allah yardımcımız olsun..
Çıkıp söylemiyorlar hala krizin olduğu çok belli buna yok diyenede gülerler.Forumda aldığım işle kişisel bütün harcamalarım eve yardım herşey bunla dönüyordu ama 2 3 haftadır halim beter...Yetmezmiş gibi herşeye zam Allah yardımcımız olsun.....