Bu başlığı açan arkadaşın yazdığını "Dolar yükselse nolcak yeaa, banane yea, ben hep 50 liralık alıyorum, dolar isterse 10 lira olsun güçlü Türkiye" falan diyenlere okutmak lazım. Dolar yükselince böyle oluyor işte. ekonomik krizin tam ortasındayız da söylenmiyor işte. Ama yaşıyoruz görüyoruz. herşey ateş pahası, kimse elini cebine atamıyor. pazara 100 lira ile gitsen adam gibi alışveriş yapamıyorsun.
konu sahibi hocama da geçmiş olsun. İnşalalh bu zor günler atlatırız hepimiz.
Dün de Twitter'da dolaşıyordu bu tweet konuyu görünce aklıma geldi
Hocam o dolar 10 lira olsun diyen zihniyet zaten embesil ve karga yumurtası kadar beyni olmayan insanlar. Anlamadığımız okadar profesör ekonomist hala hükümet yanlısı

Neden çünkü hepsinin gelirleri ve birikimleri sağlam kriz onları vurmuyor onun için adam diyor ekonomi iyi. Sen evde 1 çeşit yemekle doyarken adam lüks restoranda misafirleriyle fink atıyor.
Kriz herzaman garibanı vurur, ülke durumu iyi diyen yada güçlüyüz iyiye gidiyoruz diyen istersen 50 tane doktora yapsın şuanda benim gözümde gerizekalıdır. Hala neyi savunacaksın iç savaş çıksın onu istiyolar millet sokaklara dökülsün dükkanlar yağmalansın sonumuz böyle olmaz inş.
Eylül sonu çok rahat dolar 6 yeni yıla 7 olacak kalmaz bile. hep abd oyunu bunlar ne abdmiş arkadaş.....