Merhabalar, ADNDRC tarafından Hong Kong ofisine markayı içeren domain nedeniyle suç duyurusunda bulunulmuş ve 20 gün içerisinde cevap vermem bekleniyor,
Domain: markaturkiye.com şeklinde.Ben kayıt etmiştim ve halen bende bulunuyor.
İlgili firma çok büyük ve Türkiye'de de şubeleri bulunuyor. Sitede logolarını düzenleyerek kullanmama dair ve benzer içerikler olması durumuna ilişkin de eklemeler yapılmış.
Derhal siteyi pasife aldım. Domain'e firma tarafından kilit uygulanmış durumda şuan.

Sormak istediğim şey, domain benim için önemli konumda değil, kendileri isteseler yine verirdim açıkcası ama iş resmiyete dökülmüş Türkiye mahkemelerinde olmasa da şimdilik.
ADNDRC benden domaini alabilir bunda sorun yok zaten şikayete de cevaplama yapmayınca onlar haklı görünecek.
Benim sormak istediğim şey, karşı taraf sadece domaini alıp mahkeme sonuçlanır mı yoksa masraflar da bana yükletilecek midir?
ADNDRC bu konuda nasıl yaptırım uygulamaktadır?