Merhaba arkadaşlar, bir alan adımı domainde ismi geçen bir firma şikayette bulunarak ADNDRC'ye şikayet etmiş, mail geldi ve ebnden 20 gün içerisinde cevap formunu bekliyorlar.
Domaine bir wp kurup bir kaç içerik ekleyip bırakmıştım zaten çok kullanmıyorum kaybetmek bir şey fark ettirmeyecek fakat bu uyuşmazlığı kaybedersem sadece domain mi elinden alınır yoksa birde masrafları ödemek durumunda kalır mıyım bu konuda bir bilgim yok sadece.
O yüzden daha önce başına böyle bir durum gelmiş arkadaş varsa bilgilendirirse çok sevinirim, düşüncem uyuşmazlığa cevap vermemek. Böylece hükmen haksız sayılacağım ve karşı taraf kazanacak, domaini o zaman onlara transfer edecekler. Tek işlem bu ise hiç uğraşmayacağım çünkü değecek bir domain değil.