nerazzurri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bizi tanımazsın artık
ismailb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sende inandın mı Gidince ilk isteyecekleri şey PARA sonra biz seni çağırırız diyecekler
arpej adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
oooo kanka hayırlı olsun, uzun zamandır görüşmüyoz buluşalın en yakın zamanda.
TukenmezKalem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
seni üzmek istemem ama başvuru yapan herkese o mesajı gönderiyorlar. yani aralarından özel olarak seçilmiş değilsin ön eleme olarak seni çağırıyorlar, tanışma konuşma vs. oluyor. Sonra seni üye yapıp üyelik ajans ücreti alıyorlar. Daha sonra "seni arayacağız" klasik kelimeleri söyleyip gönderiyorlar. hayallerini yıkmak istemem ama Cast Ajans hakkında Google'da bi arama yap istersen gitmeden önce, çünkü baya şikâyet var
Sungmert adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dikkatli ol, ücret isterlerse ben bir düşüneyim de. Genelde başvuran herkese atıyorlar.
aykutavsar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yanında 50 TL götürmeyi unutma.
VBuMaSTeR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şimdiden bir imza alayımda sonra uğraşmayalım.
by_ala adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçende izmirde bir arkadaşıda böyle otele çağırmışlar :d 265 tl fotoğraf ve kayıt parası altında para alıp arıcaz biz demişler dikkatli olun hocam bunlar insanları umutlandırıp paralarını alıyor.
zagwooL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Para tuzağından başka bişey değil boş ajans kurup size üye yapma ayağına para alıyorlar.Fenogram ajansı önerebilirim
Type adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başvuru yapan herkese gidiyor mesaj senden deneme çekimi adı altında 500 ila 2000 TL arasında para alıp biz seni çağıracağız diyorlar.
Sonra çağırmıyorlar
temiz para kazanma taktiği...
YusufSamet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ajanslar sizi böyle eline alıyor.Çağırdıklarında şöyle ithamlar da bulunacaklar;

-Yönetmen sizi çok beğendi.Ön eleme için bi metin var bunu kamera karşısında canlandırmanız gerekiyor.
-(Canlandırma bitti)
-Süper biraz eğitim ile daha iyi olucaktır.Şu yandaki odaya gidin (muhtemel isim vericekler yanına git diyecekler)
-Gittiğiniz kişi sizden fotograf cekilmeniz gerektiğini yönetmenin değer vereceğini söyleyecek.6 defa fotoğrafını çekip 250 tl para alıcaklar.Evine göndericekler.

Düşme böyle şeylere dostum.Hakkında hayırlısı tabi.
baymobile adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
welcome hollywood
TahsinCetinkaya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bir gün bana uğrasaydın seni meşhur ederdim
Herkes yanlış anladı herhalde, ben başvuru yapmadığım halde bana böyle mesaj geldi, komik olduğu için buraya açtım, başvuru falan yapmadım, meşhur olmakta istemiyorum beyler ... Farklı bir an yaşattığınız için hepinize teşekkür ediyorum..