Ben kullanıyorum. Önce a5 2015 kullanıyordum. Şarj süresi bayağı fark etti. Özellikle ilk aldığım gün bilgisayarı hiç kullanmadım sabahtan akşama kadar şarjı bitirmeye çalıştım. 4gb ram'in 2 gb'dan daha azı dolu oluyor biraz uygulamayla vs 2 yi geçiyor şimdilik. 1-2 seneye 3 de kalır diye düşünüyorum bu yüzden uzun süre gidebilecek bir telefon gibi. Çünkü önceki telefonumda 2gb ram vardı. Güncellenen uygulamalar nedeniyle nerdeyse doluyordu takılmalar oluyordu yeniden başlatıyordum. Oyun oynuyor musun bilmiyorum ben çok fazla oynayan biri değilim ama almışken biraz denedim bu aralar kafa topunu çok oynarım o çok etkilemese de telefonda dead trigger 2 ve asphalt 8 gibi oyunlar var arada girer oynarım. Pubg yi merak ettiğim için indirdim 15 20 dakika oynadım sildim. Takılma filan olmadı ama telefonda biraz ısınma var gibi. O da arka tarafın cam olmasından kaynaklı diye düşünüyorum. 3D kılıf aldıktan sonra o ısınmayı hissetmez oldum. Zaten ısınma özelliklerindn dolayı olsa arkadaşımda mate 10 lite var onda da olması gerekirdi, o da birebir aynı özellikte onda ısınma hissedilmiyor. Kamerası güzel çekiyor arkadaşımla beraber bir doğum günü videosu hazırladık iphone 6s kamerasına göre daha netti diğer modelleri bilmiyorum. Ama düşük ışıkta pek becerikli olduğu söylenemez. Eğer kamera senin için önemliyse bunu iyi düşün şu an telefonda en büyük negatif kısım bu. Akşamları fotoğraf çekemiyorum resmen.