Engin.ilicali adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Profiller Sadece arkadaşlar olarak paylaşıldıysa onları zaten göremessiniz ki büyük ihtimal kişilerin sadece arkadaşları görür yani siz tüm paylaşımı göremezsiniz.
Benim sorduğum daha başka bir şeydi