Dün geceden beri baya bi inceledim. Bende yazmayayım dicektim ama dayanamadım. Fiyatı bencede gayet makul durumda. İşini ciddi yapacaklar için hçbirşey değil bu durum. Kaldiki gayet güzel. Fazlasıyla yeterli. Elinize sağlık. Yakın zamanda sipariş geçeceğim. Görüşmek üzere.
Değerli yorumunuz için teşekkürler. En kısa zamanda Wscms'nize sahip olmanız dileğiyle.
idris Hocam cidden elinize sağlık.
Ajans versiyonunu kullananlardan biri olarak, ben de bayadır bunu bekliyordum. Fiyat konusunda çok gelen arkadaşlara ufak bir sitemim de var. Hem Türk markalı hemde Türkçe olan bir şey için bunu demeniz çok yanlış tam tersi buna destek vererek programın dahada çok gelişmesini sağlamalısınız. Bu platform son kullanıcı platformu değil ve herkes ticaretle uğraşıyor. Elinizdeki malın değerini öldürmek işide öldürmektir. Beklentiniz fiyatlar ucuzlasın Sitemio sürünsün mü nedir yani ? Tam tersi adamlar para kazansın daha çok özellik geliştirsinler bizde müşterilerimize daha fazla özellik verelim ki hem değerimiz hem kazancımız artsın. Bu bencillikle zaten dünya standartlarında çok az şey üretebiliyoruz. Lütfen vizyonunuzu gözden geçirin.
İdris hocam siz çok doğru yoldasınız. kendinize ve ekibinize güvenmeye devam edin daha güzel özellikler olacağına inancım yüksek. Ben bu versiyonu hemen almayacağım biraz insanlar kullansın ve ufak tefek sorunları varsa da onlar giderildikten sonraki stabil versiyonu beklicem
Başarılarınızın devamını dilerim.
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.
En kısa zamanda Wscms'nize sahip olmanız dileğiyle.