Hocam uzungöl , ayder konaklamaları bu sezonda pahalı araplardan ötürü. Ama sultanmurat'da konaklayın derim. Ahşap bir otel sakindir. Otel ulusoy'lara aittir. ama diger konaklamalar karadenizde hep sıkıntı bu aylarda araplar sağolsun. Ben köyümde olsaydım suan bursadayim sizi seve seve ağırlardım.

Sultanmurat'da geceleri eğlence vs düzenlenir izlersiniz.

ama tabiki arayın fiyat alın ben fiyatları bilmiyorum.
Süper olur aslında, Sultan Murat iyi. Uzun göle gider gibi gidiyorsunuz şehir içinden, sonra dere üstü bir köprüden onun yolu sağa ayrılıyor.
hocam turistler yüzünden mi desem artık kimileri yüzünden herşey 2 3 katı oldu. ben günümü yolda degilde böyle kimi zaman oturup çayı yudumlayarak manzaraya karşı. kimi zaman yürüyerek gezmek. hayat çok kısa türkiye de öyle güzel yerler var ki. ve dediginiz gibi konaklama çok önemli
Turistler çok etkiliyor böyle doğa keyfini. Ekim'de karadeniz konaklamak için çok iyi ama gezmek içn biraz zor olabilir. Şiddetli yağışlar başlamış olur. Yalnız Ekim hava olarak konaklamada tam zamanı bence. Sabah ve akşam için güzel bir soğuk gelmiş olur, insanı diri tutar. Keyif adamı için Karadeniz çok güzeldir gerçekten. Orman bir tarafta, dere bir tarafta, yağmuru yedikçe güzelleşen manzara bir tarafta... Ben bayramda gitmeye çalışacağım, Eylül 10'a kadar falan bir 15-20 gün Trabzon'da köydeyim inşâallâh. İnanın yayla bile pek aramıyorum köydeyken.