Açıkçası böyle bir sistemden haberim yoktu, konuyu görüp geldim.

Bir girişim olarak takdir ettim. Büyük bir işe kalkışıp altından kalkmayı başarmışsınız, tebrik ederim ancak kafama takılan birkaç soru var cevaplarsanız çok memnun olacağım.

Gözüme çarpan ilk şey tabiki WHMCS'ye rakip olması oldu ancak her ne kadar bir kısaltma da olsa isimlerin benzerliği kimsenin gözünden kaçmamıştır diye düşünüyorum, bana bu biraz yanlış geldi. Daha henüz yolun başındayken ismi değiştirmeyi düşünür müsünüz?

Yine yazılımınız WHMCS'nin bir rakibi ancak benim gördüğüm ikisi arasında çok temel ve önemli bir fark var, tema ve eklenti desteği. Ben sizin yazılımınızda tema ve eklenti ile ilgili bir bölüm göremedim. Scriptin tema ve eklenti desteği mevcut mu, değilse ekleyecek misiniz?

Son sorum da konu içinde bir çok kez dile getirdiğiniz uluslararası muhabbeti. Yazılımı Dünya'da bu alanda iyi yerlere getirmek istiyorsunuz anladığım kadarıyla, bunun için neler yapacaksınız, nasıl bir yol izlemeyi düşünüyorsunuz? Bunu başarsanız oldukça ses getirecek bir iş yapmış olursunuz, o nedenle bu kısmı gerçekten merak ettim ve bence olabildiğince üzerine düşmelisiniz bu kısmın.