Merhaba,
Bir müşterimin 15 gün evvel başına geldi ek promosyon sağlayacağız vaadi ile kandırıp hesaba erişim yetkisi almışlar, sonrası malum sizin başınıza gelenler ile aynı. Ads forumlarında bu konudan müzdarip çok sayıda insan var. Biz durumu google bildirdik, bankayı arayıp kredi kartını kullanıma kapattırdık Google çalışanları bu konuda bir haberler görüşmemizde yeni hesap açmamızı istediler bizde öyle yaptık.
Ödeme eşiği belirtilen tutara ulaştığında reklamlar durmayıp, eşiği aşabilir. Hızlandırılmış bir kampanya ayarlaması ve yüksek bir harcama bütçesi ile tbm'leride arama sonuçlarının en üst kısmını hedefleyecek biçimde maksimum seviyeye çıkarttıklarında Ads hesabı da eskiyse ve google ödemelerinde aksama olmamışsa (uçak bileti rekabetin hat safhada olduğu bir sektör) bir kaç saat içerisinde 50 - 60.000 TL'lik harcama gerçekleşir. Kısacası Google Ads ödeme eşiğini aşar aşmaz bakiyenin çekimini sağlamıyor. Zaten bu gibi dolandırıcılıklar nedeni ile bazı sektörlerde rekabet astronomik rakamlara ulaştı, bırakın otomatik ödemeyi manuel ödeme ile hesaba bakiye yükletseniz dahi reklam çıkmak zorlaştı.
Bu durumu bende duydum hocam fakat benim başıma gelen olay bu şekilde değil. Hesabım nasıl hacklendi onu bile anlamış değilim.
oh be bir nevi iyi olmuş çekememişler çekselerdi daha alamazdınız belkide geçmiş olsun .
Kesinlikle hocam. Fakat o meblâyı orada görmekte korkutucu oluyor.
Bu arada video ekledim ama arkadaş mesajlarımı ve mesajlarını silmiş. Problem yok, silmenize de gerek yoktu, tartışma ortamı yaratmıyoruz.