TV'de çıktı bağıra bağıra metroda konuşuyorlar, bizim eleman uyarıyor bunlarda ortalığı karıştırıyor.
Biz yurt dışında bunu yapsak, eşşek sudan gelinceye kadar bizi döverler.
Bu insanlar nereden bu cesareti buluyor?
Dovmezler hocam ben yurtdisinda gecenin 3'unde bardan cikip bira sisesi bile kirdim, sokaklarda kimse de bir *** diyemedi, deseydi onlarla da tartisirdim haksiz olmama ragmen. Bu olayda ise elemanin tamamen abartisi var, ha oradaki diklenen cocugun agzini burnunu kirardim ben ayri ama videoyu ceken eleman da hirli degil.
Yurtdisinda cok kisiyle tartistim ben 1-2 kere barda dayakta yedim, hakki olan hakkini savunacak, bu eleman sus demis susmamislar, onlarla tartismaya girecegine polisi arayip sikayet edecekti. Polis para cezasi yazabiliyor, para cezasi yazacakti. O para cezasini da bunlara odetmeden ulkeden birakmiyorlar merak etmeyin.
Kisacasi o dalkavuklar kadar video ceken eleman da sucsuz degil. Boyle video cekip insanlari kiskirtmaya da gerek yok. Bu gurultu patirti olaylarini herkes yapiyor, arap yapinca olay oluyor. Bizim insanimizin bizim insanimiza saygisi yok ki elin arabi saygi gostersin.